søndag 30. mai 2010

Pilefletting
4 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har.
  Første gang jeg er innom.
  Det ser såååå kjekt ut å flette pil. Er dette noe du har holdt på med lenge?? Vanskelig? Jeg har skaffet meg noen bøker ang.pilfletting, har veldig lyst til å prøve...

  SvarSlett
 2. kjempefine kurver!
  jeg har skikkelig lyst til å lære meg å flette med pil, men det må nok vente til jeg er frisk, orker ikke med slikt nå dessverre. Både småting og store hageinstalasjoner, pil er vidunderlig :)

  SvarSlett
 3. Hei Anita!
  Jeg begynte for noen år siden med belgisk gjerde i et par blomsterkasser. Pil er utrolig godt og vakkert materiale, i tillegg til at den kan brukes båd levende og "død". Jeg satte noen stiklinger i haven, og det er veldig morsomt å følge med på hvordan de vokser.
  Jeg har gått tre helgekurs på Solfang på Nesodden med danske Hanne Vistisen som lærer. Og etpar kveldskurs. Jeg blir så ubegripelig ivrig og glemmer å ta pauser... Jeg synes ikke der er vanskelig, det er som med annet håndarbeid, det er ganske enkle teknikker som må øves og øves. Jeg pleier å kjøpe med meg materialer slik at jeg kan repetere for meg selv med en gang. Jeg noterer flittig og fotograferer underveis på kurset. Jeg har Marianne Mortensens og Jeanette Grønlis bøker.
  Finn et kurs davel!

  SvarSlett
 4. Hei Anne!
  Takk ! Det er nok i mest slitsomme laget for meg og, men jeg klarer ikke la vær. Det er utrolig tilfredsstillende , både å fordype seg i materialet og tekniske utfordringer og det å få til et resultat som kan brukes. Jeg visste ikke at jeg var et kurv- menneske før det første kurset: jeg strør alltid rundt meg med alt mulig- og blir veldig frustrert fordi jeg ikke finner ting. Nå hiver jeg alt oppi en kurv!

  SvarSlett