Hei! Takk for hyggelig hilsen på Moseplassens blogg! Det er hyggelig å være til inspirasjon. ”Naturen får hjerterøttene til å danse”. Ha en lykkelig helg! Hilsen Kari.
God jul Hanna! Da blir det nok stjerne, med slik oppmuntring :) Jeg planlegger å bruke vanlig poppemais, og poppe på gamlemåten i kjele. Eneste som er viktig er at man ikke tilsetter salt, ellers blir det som vanlig. Aner dog ikke om noen har lyst til å spise, men artig eksperiment ;)
Jeg bruker denne bloggen til å loggføre hva jeg gjør i haven. Jeg er ikke så flink med arkiver, så jeg håper dette er løsningen. Og tenk om noen kunne svare på enkelte av alle de spørsmålene jeg stiller .....!
Jeg er så Osloborger som det går an - gjennom generasjoner. En forfar kom til byen rundt 1810. Litt bondeblod fra Romerike for snart hundre år siden - vel.
Jeg elsker å se det spire og gro - farvene og formene er jo ufattelig varierte. Kan vi få til litt kortreist mat og bidra til et bedre miljø for sommerfugler, humler og mikroorganismer.... - jeg er med!
Vi anla ny have på ca 150 m 2 etter at huset stod ferdig for fire år siden. Jeg er derfor ikke veldig erfaren, men etter å ha stilt tusner på tusner av spørsmål på det lokale havesenteret, samt lest bøker mm - så tar jeg det litt roligere nå! Litt.
Jeg har en kronisk sykdom som begrenser meg i aktivitetene - desto viktigere blir for meg å ha kontakt med årets syklus. Det hjelper på motet og kan gi innsikt i livets omskiftelighet.
Tusen takk til skolehavelæreren på Hullebergmyra, Caspari.
Hei!
SvarSlettTakk for hyggelig hilsen på Moseplassens blogg! Det er hyggelig å være til inspirasjon. ”Naturen får hjerterøttene til å danse”. Ha en lykkelig helg!
Hilsen Kari.
God jul Hanna! Da blir det nok stjerne, med slik oppmuntring :)
SvarSlettJeg planlegger å bruke vanlig poppemais, og poppe på gamlemåten i kjele. Eneste som er viktig er at man ikke tilsetter salt, ellers blir det som vanlig. Aner dog ikke om noen har lyst til å spise, men artig eksperiment ;)